Terälahden seutu ry:n valokuituhankkeeseen on saatu viime päivinä riittävä määrä sitoumuksia, ja pääsemme jättämään tarjouspyynnöt operaattoreille ensi viikolla. Sitoutuneita on runsaasti Terälahden (34260) ja Velaatan (34270) ympäristössä, ja suunnitelmissa on edetä hankkeessa näiden alueiden osalta.

Mikäli valokuitu kutkuttaa mieltä, kannattaa toimia nyt. Ennen lopullisen tarjouspyynnön jättämistä sitoutuneet lisäliittyjät laskevat hankkeen hintaa – eli myös yksittäisten liittymien hintaa. Jos tiedät jonkun, joka voisi olla kiinnostunut varmemmista nettiyhteyksistä, mutta ei välttämättä ole saanut tietoa kuituhankkeesta, kannattaa häneen olla yhteydessä. Esimerkiksi kesämökkiläisiä on hankkeen nopeutetun aikataulun vuoksi runsaasti tavoittamatta.

Olemme jatkaneet sitoumusten jättöaikaa ensi viikon tiistaihin (3.3.) klo 18 saakka. Lisätietoa ja sitoumuslomakkeita löytyy osoitteesta teisko.net. Liittymislomakkeita on myös Terälahden Salessa ja Viimeisessä Oljenkorressa.

Koska sitoutuneita on Terälahden ja Velaatan alueilta tullut runsaasti, hanke vaikuttaa olevan toteuttamiskelpoinen. Tulee kuitenkin muistaa, että hankkeen lopullinen toteutuminen on kiinni julkisen rahoituksen saamisesta ELY-keskukselta.