Maaliskuussa ELY-keskukseen jätetty Terälahden ja Velaatan alueen valokuituhankehakemus odottaa yhä ratkaisua. Alun perin rahoituspäätöstä uumoiltiin elokuulle.

Terälahden seutu ry on vastannut ELY-keskuksen lähettämiin lisäselvityspyyntöihin ajallaan. ELY-keskuksen päätöstenkäsittelyssä on kuitenkin ruuhkaa, eikä päätöstä ELY-keskuksen mukaan todennäköisesti saada valmiiksi tämän vuoden puolella.

Heti hankkeen alkuvaiheessa mukaan saatiin 130 liittyjää, ja liittyjiä tulee koko ajan lisää. Se, että ratkaisu viipyy, on ikävää kaikille osapuolille. Toivomme kuitenkin, että ratkaisu on myönteinen ja että se tulee pian. Silloin pystymme hyödyntämään hankkeessa mahdollisimman paljon yhteiskaivuumahdollisuuksia Tampereen Sähköverkon kanssa, joka kaivaa alueella maakaapeleita.

Tiedotamme heti, kun päätös on tullut.

Valokuituhankkeeseen on edelleen mahdollista liittyä, lisätietoa osoitteessa: https://teisko.net/teralahti-velaatta/

Valokuituhankkeen selvitystyötä ja koordinointia hoitaa Terälahden Seutu ry. Verkon rakentajaksi ja operaattoriksi on valittu ElmoNet (entinen Pohjois-Hämeen Puhelin Oy).

Jäseneksi kyläyhdistykseen?

Voit liittyä Terälahden Seutu ry:n jäseneksi helposti täyttämällä lomakkeen osoitteessa https://www.teralahti.fi/yhdistys/

Liittymällä jäseneksi ja maksamalla jäsenmaksun olet mukana tukemassa yhdistyksen toimintaa. Vuoden 2021 jäsenmaksu on 15 euroa.

Toiveikkain terveisin:
Terälahden Seutu ry:n hallitus